KONTAKT
KONTAKT

HÅRTRANSPLANTATION
MED GARANTI

FÖRDELARNA MED IMPLANTERMETODEN

Enda mikrokirurgiska hårtransplantationsmetoden
Spåren försvinner efter ett par dagar
Snabb och skonsam behandling
Naturligt och långsiktigt resultat
Sedan 2018 använder Poseidonkliniken som enda klinik i Sverige en kirurgisk s k punch som är specialgjord för att kunna extrahera hårsäckar med en extremt låg transektionsgrad. Vid implantation av hårsäckar använder Poseidonkliniken implantermetoden. Implantermetoden är minimalt invasiv och den enda mikrokirurgiska metoden som finns för hårtransplantation. Poseidonkliniken är den enda kliniken i Sverige som använder implantermetoden men i Europa finns det flera kliniker som använder metoden.
Låtskrivaren och musikproducenten Andreas Carlsson numera boendes i Los Angeles, sångaren Jan Johansen och fotbollsspelaren Anders Limpar är bara några av de kända personer som har gjort sina hårtransplantationer på Poseidonkliniken. Ryktet om vår behandlingsfilosofi, moderna metod och resultaten från våra hårtransplantationer har spridit sig internationellt och vi tar idag regelbundet emot kunder från Los Angeles, New York, London och andra metropoler.

SKRIFTLIG GARANTI

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.

MED IMPLANTERMETODEN UTFÖRS EN HÅRTRANSPLANTATION I TVÅ STEG

I steg ett använder vi FUE-metoden vilken innebär att vi tar ut hårsäck för hårsäck från givarområdet med ett helt nytt specialgjort precisionsinstrument som Poseidonkliniken tagit fram 2018. Vi tar ut hårsäckarna med sådant mellanrum att det inte går att se att hårsäckar tagits ut, och vi väljer de hårsäckar som har bäst kvalitet. Steg 1 tar ca 1-2 timmar att genomföra.

I steg två implanterar vi hårsäck för hårsäck med en implanterpenna. Varje hårsäck fästs i implanterpennan och implanteras i hårbotten i ett naturligt växtmönster så att håret växer ut i naturlig riktning och rättning. Se före- och efterbilder av hårtransplantation här.

EN HÅRTRANSPLANTATION KRÄVER PRECISION

En lyckad hårtransplantation kräver hög precision och estetisk känsla. Hårsäckar skall placeras så tätt det går och det skall inte gå att se att håret är implanterat. Detta är extra viktigt vid placering i hårfästet. Läkaren måste identifiera och placera hårsäcksenheter som växer med tunna och få hårstrån i hårlinjen och kvalitetskoordinera dessa med hår som växer naturligt i hårfästet. För bästa resultat är det viktigt att läkaren använder ett precisionsinstrument som är enkelt och smidigt att arbeta med. Med implanterpennan kan läkaren enkelt placera hårsäckarna tätt intill varandra utan att instrumentet skadar redan placerade eller befintliga hårsäckar.

Kändisar berättar om sina hårtransplantationer på Poseidonkliniken – se filmer om hårtransplantation.
KONTAKTA OSS

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

FÖRE & EFTER

Se förbättringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en behandling utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

REFERENSER

Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter behandlingen vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att behandlingen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm