KONTAKT
KONTAKT

Det bästa jag gjort sedan jag började tappa hår

Poseidonkliniken garanterar trygghet, noggrannhet och skicklighet. Och ett resultat som är naturligt och framtidssäkrat.
– 99 procent av våra kunder är extremt nöjda över resultatet efter ett besök hos oss. Vi kan dessutom erbjuda en kund som inte är fullt nöjd en garantibehandling – då brukar de bli 150 procent nöjda, säger ägaren Gustaf Bodin.

– Jag är så glad att jag gjorde en hårtransplantation hos Poseidonkliniken, jag rekommenderar alla som funderar på det att göra det, säger före detta landslagsspelaren och fotbollslegenden Anders Limpar.

Hälften av alla män tappar hår genetiskt och håravfall sker i olika cykler och kan börja såväl tidigt som sent i livet.

Vid omkring 50-årsåldern brukar det genetiska håravfallet avta eller upphöra helt när nivåerna på det manliga könshormonet dihydrotestosteron (DHT) – som är det som orsakar håravfall – avtar.

Det enda sättet att garanterat få mer hår är att göra en hårtransplantation.

– Resultatet kommer alltid att bero på individuella förutsättningar. Antalet och kvaliteten på de hårsäckar som växer i givarområdet bestämmer hur stor hårtransplantation som är möjlig och detta bedöms på en konsultation. Konsultationen är en mycket viktig del i detta, säger Gustaf Brodin som driver och äger Poseidonkliniken i Stockholm.

Skonsam och snabb behandling
Poseidonkliniken, med utsikt över Nybroviken i Stockholm‚ startades 2011 och utför i dag mellan 30 och 40 hårtransplantationer per månad. Kliniken som utfört över 2 000 behandlingar använder de mest moderna och förfinade instrumenten som finns på marknaden för att säkerställa en skonsam behandling och ett naturligt resultat. Samtliga moment i behandlingen utförs av legitimerade läkare och en av dessa är Arpad Toth.

– Vi använder oss av den så kallade implantermetoden och det är en mikrokirurgisk metod. Det är en skonsam och snabb behandling, spåren efter ingreppet försvinner snabbt och resultatet blir naturligt och långsiktigt, säger läkaren Arpad Toth, som arbetat på kliniken sedan 2012 och själv har gjort tusentals hårtransplantationer på kunder.

Skräddarsydda behandlingar
På Poseidonkliniken är fokus på att ge kunderna en naturlig förbättring av sitt hår och sitt utseende. Det handlar inte om mängden hårstrån utan om en helhet.

– Vi lägger mycket tid på konsultationen och att tillsammans med kunden prata om förväntat resultat. Vi vill ge kunden den tryggheten som är så otroligt viktig. Alla personer har olika förutsättningar, men jag kan säga att nästa alla blir otroligt nöjda över resultatet, säger läkaren Arpad Toth.

Vid en konsultation eller ett personligt möte skräddarsys behandlingen efter varje individs förutsättningar och önskemål, allt för att kunna uppnå bästa tänkbara resultat.

99 procent nöjda kunder
När det kommer till kundnöjdheten är mer än 99 procent av alla kunder nöjda efter ett besök hos Poseidonkliniken, men det hela slutar inte där.

– Vi på Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad. Vi garanterar att minst 90 procent av det hår vi sätter dit kommer att sitta kvar. Och skulle det mot förmodan vara så att en kund inte är nöjd, och vi bedömer att det kan bli ännu bättre, gör vi en kostnadsfri garantibehandling, säger Gustaf Bodin.

– Vi vill att alla ska vara nöjda och efter en garantibehandling brukar kunderna istället vara 150 procent nöjda.

Limpar valde Poseidonkliniken
En av alla de män – och kvinnor – som har vänt sig till Poseidonkliniken för att få hjälp är den forne fotbollsstjärnan Anders Limpar.

Mittfältaren som spelat både OS och VM för Sverige, har en lång karriär som fotbollsproffs i bland annat Schweiz, italienska Serie A och amerikanska MLS, men är nog mest känd för sin framgångsrika tid i Arsenal. I England blev han både ligamästare, FA-cupmästare och Cupmästare och hann representera Arsenal, Everton och Birmingham City.

2002 lades karriären på hyllan.

– För mig har egentligen inte håravfallet känts som något större problem men jag ville ändå ha lite mer hår på hjässan för jag trivdes inte helt och hållet med att vara tunnhårig, säger Anders Limpar.

”Ville ha det lite tätare”
Det genetiska håravfallet börjar vanligtvis i vikarna, kan fortsätta över kronan och därefter framåt mot hårfästet. Det sista håret som faller av brukar vara det som växer längst fram i mitten av hårfästet.

Vid en hårtransplantation tar man ut hår som växer i bakhuvudet och flyttar det till de områden på hjässan som drabbats av håravfall.

– Jag hade inte tappat allt hår utan ville bara ha det lite tätare. Idag när det finns bra och smidiga metoder som den Poseidonkliniken använder, så är det ju smidigt och enkelt att göra. Därför valde jag Poseidonkliniken för min hårtransplantation, säger Anders Limpar.

Håret växer direkt
Hos Poseidonkliniken är det möjligt att göra en hårtransplantation på några timmar och efter behandlingen kan du åka hem och återgå till det normala. Spåren från behandlingen är borta på en vecka och det nya håret börjar växa direkt.

– Vår behandling är så skonsam och enkel att den passar alla de som lever ett hektiskt liv och har svårt att ta ledigt ens några dagar för att göra en behandling, förklarar Gustaf Bodin på Poseidonkliniken som har gjort tusentals behandlingar och behandlat kändisar som bland annat Andreas Carlsson, Anders Limpar och Jan Johansen.

”Smärtfritt ingrepp”
För Anders Limpars del hade tankarna på att göra något åt tunnhårigheten funnits ett tag, men det var först när han hittade Poseidonklinikens hemsida som han bestämde sig.

– Jag trodde ingreppet skulle göra ont, men det var ju smärtfritt, förklarar Anders.

Nu behöver man inte vara en kändis för att fixa till håret hos Poseidonkliniken, här är alla välkomna. Och så här efter några år har Anders Limpar bara positiva saker att säga om sitt ingrepp.

– Jag är så glad att jag gjorde det. Jag blev otroligt väl bemött på kliniken och den proffsighet som Poseidonkliniken har är otrolig.

– Jag skulle säga till alla att ”våga att göra det här”, ni som tycker att ni blivit lite tunnhåriga. Det är bara att köra, avslutar Anders Limpar nöjt.

Garantera framtiden
Så vill du känna dig mer tillfreds med ditt hår så finns nu en lösning.

En klinik i Stockholm som med noggrannhet och skicklighet ger kunden ett naturligt och åldersneutralt resultat.

En behandling som är nästintill smärtfri och klar på några timmar – och där du dessutom har en garanti att resultatet blir som ni kommit överens om.

– Hos oss får kunden ett snyggt resultat som står sig i framtiden, avslutar Poseidonklinikens ägare Gustaf Bodin.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm