KONTAKT
KONTAKT

PRISER OCH FINANSIERING

Hårtransplantation | Poseidonkliniken Stockholm

HÅRTRANSPLANTATION

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge. Vi säljer resultat och inte antal hårsäckar eftersom det alltid är de små detaljerna som avgör om resultatet är snyggt och naturligt. Läkarens skicklighet att välja ut rätt hårstrån, design och placering av det nya håret är viktigare än hårantal. Poseidonkliniken tillämpar därför ett fast pris för genomförandet av en behandling med garanterat och naturligt resultat. Om vi inte gör det får kunden garantibehandling.
I behandlingspriset ingår ett obegränsat antal konsultationer och återbesök, schampo och allt annat som behövs för eftervården. Vi bjuder också på lunch på behandlingsdagen.

FINANSIERING

Vi erbjuder upp till 24 månaders räntefri finansiering på våra hårtransplantationer. På konsultationen berättar vi mer om finansieringen om så önskas.

SKRIFTLIG GARANTI

Poseidonkliniken tar ansvar både för att ge kunden det resultat som kunden skall kunna förvänta sig efter att ha varit på konsultation och för att det hår som placerats sitter kvar. Vi garanterar därför att resultatet ska motsvara vad kunden skall kunna förvänta sig, baserat på kundens förutsättningar och den design och hårtäthet som har diskuterats och antecknats på konsultationen. Vi garanterar också att minst 90 procent av det hår vi sätter dit vid hårtransplantationsbehandlingen kommer att sitta kvar. Om kunden inte får det resultat som skall kunna förväntas får kunden en garantibehandling utan någon extra kostnad.
KONTAKTA OSS

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

Resultatet är alltid viktigare än priset

«Quality is remembered long after price is forgotten.»

FÖRE & EFTER

Se förbättringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

REFERENSER

Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm