KONTAKT
KONTAKT

Jacob Sundberg om HÅRTRANSPLANTATION

- Smidigt och enkelt att göra

– Jag orkade inte med tanken på ett liv utan hår på hjässan och jag är glad att jag gjorde en hårtransplantation hos Poseidonkliniken, säger Jacob (46).

– Jag gjorde det för min egen skuld och det är ju egentligen bara man själv som bryr sig. Familj och vänner tycker jag är bra som jag är men det räckte inte för mig. Jag led av mitt håravfall och ville göra något åt det, fortsätter Jacob Sundberg.
– Jag hörde mig för på flera kliniker hur jag skulle få ordning på mitt håravfall men ingen av de kliniker jag talade med lyckades övertyga mig förrän jag träffade två vänner som gjort behandlingen hos Poseidonkliniken. Jag blev mycket imponerad över det fina resultat de fått och jag bestämde mig direkt för att kontakta Poseidonkliniken och att de hade lösningen för mig.
Jacob kan intyga att det är en smärtfri behandling:
– Det kan låta konstigt men jag märkte nästan inte att de gjorde ingreppet. Det var en otroligt god atmosfär och läkaren och sköterskan tog mycket väl hand om mig.
Det är viktigt att känna sig lugn och nöjd när man börjar dagen och idag blir jag glad och lugn när jag ser mig i spegeln på morgnarna. Jag ser hur håret växer och det känns bra att gå till frisören och klippa sig med jämna mellanrum och ha en frisyr som jag är nöjd med. Det är en otrolig känsla och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Modellen Jacob Sundberg för behandling Resultatet av Jacob Sundbergs behandling

DEN MEST MODERNA BEHANDLINGSMETODEN

Vi arbetar med implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.

Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall.

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

REFERENSER

Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen

FÖRE & EFTER HÅRTRANSPLANTATION

Se hela förändringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm