Anders Daaland

Anders Daaland

Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken

– Jag kände mig äldre än jag egentligen är men efter att hårtransplantationen är den känslan helt borta, säger Anders.

– Idag har jag nästan glömt att jag en gång var skallig!
Det säger Anders Daaland (42). Datateknikern och tvåbarnspappan har aldrig ångrat att han gjorde behandlingen för att få tillbaka sitt eget hår.
– Det var som att få ett slag i ansiktet då jag 29 år gammal fick höra att jag började få en måne på kronan. Det var inte kul att höra det.
– Jag gillade inte att vara skallig på hjässan. Det kan jag inte förneka men var osäker på om hårtransplantation var något för mig. Jag kände mig orolig att lägga mig på operationsbordet, under skalpellen som man säger, och inte trygg med att det skulle bli ett bra resultat som såg naturligt ut. Sedan fick jag höra talas om implantermetoden och då valde jag en klinik som gjorde hårtransplantationer med den metoden. Svårare än så var det inte för jag ville göra behandlingen men utan kirurgi och skalpell.
– Behandlingen var helt odramatisk och jag kände ingenting. Behandlingen var precis som de sagt att det skulle vara. Jag kände mig behaglig hela tiden och jag gick till arbetet dagen efter behandlingen. Det var inget märkvärdigt alls.
– Min sambo har stöttat mig hela vägen. Hon är gläder sig å mina vägnar och tycker att det blivit så bra. En av mina bästa vänner var mycket skeptisk då jag berättade om mina planer och han trodde inte att det skulle bli bra men jag har visat att han hade fel och det har han erkänt. Han tycker som jag att det ser fantastisk ut, ler Anders.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!