Hårtransplantation utan kirurgi

Andreas Carlsson om hårtransplantation
– alLt handlar om att trivas med sig själv

Efter ha bott i Hollywood och Los Angeles i 25 år så har frågan om skönhetsingrepp för män och kvinnor avdramatiserats för Andreas Carlsson.
Den kände låtskrivaren och domare i Idol juryn tycker inte att det finns någon anledning att vare sig vänta eller tveka nu när det finns kliniker som använder moderna metoder och teknik som ger ett helt naturligt resultat.
– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.

FÖRE & EFTER

Behandling av vikar

Jan Johansen, artist

Behandling av FRONT OCH VIKAR

Man, 26 år

BEHANDLING AV KRONA

Man, 47 år
Priser & Finansiering
Enda kliniken med skriftlig garanti
Adress & öppettider

VÅR METOD

Det moderna sÄttet att få mer hår

Poseidonkliniken använder implantermetoden – den mest moderna och
den enda icke-kirurgiska metoden att göra en hårtransplantation.

KONSULTATION

KONSULTATIONEN

DET FÖRSTA STEGET

Det första och viktigaste steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr behandlingen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi ger konsultationer både på vardagar och helger. Det går också bra att skicka bilder som följs upp med en telefonkonsultation.

Sveriges ledande klinik innom hårtransplantation

SVERIGES LEDANDE KLINIK

INOM HÅRTRANSPLANTATION

Vi är den klinik i Sverige som gör flest hårtransplantationer

Behandlingar utan kirurgi

Poseidonkliniken arbetar endast med godkända och medicinskt bevisade icke-kirurgiska behandlingar som ger ett naturligt resultat och inte kräver någon konvalescens. Poseidonkliniken är den enda kliniken i Sverige som utför hårtransplantation utan kirurgi.
Läs mer…

Om Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 som en medicinsk specialistklinik inom hårtransplantation. Vi blev snabbt den klinik i Sverige som gör flest hårtransplantationer och sedan starten har vi gjort över 1200 behandlingar.

Läs mer…

Kostnadsfri konsultation

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr behandlingen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi ger konsultationer både på vardagar och helger. Det går också bra att skicka bilder som följs upp med en telefonkonsultation.

Läs mer…

Hårtransplantationer

sedan 2012

Vi är den klinik i Sverige som gör flest hårtransplantationer

Jan Johansen efter hårtransplantationen

– Som artist så är det min röst och mitt utseende som är de två sakerna som är absolut viktigast. Min hårtransplantation var ett riktigt lyft för självförtroendet och jag kan slappna av på ett helt annat sätt än tidigare, säger artisten Jan Johansen.
– Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad som det gör. Jag är jättenöjd!

Anders Limpar GÖR hårtransplantation

– För mig har egentligen inte håravfallet känts som något större problem men jag vill ändå ha lite mer hår på hjässan för jag trivs inte helt och hållet med att vara tunnhårig, säger förre landslagsspelaren och fotbollsproffset Anders Limpar.
– Jag har ju inte tappat allt hår utan vill bara ha det lite tätare. Idag när det finns enkla och smidiga metoder som den Poseidonkliniken använder, så är det ju smidigt och enkelt att göra. Därför valde jag Poseidonkliniken för min hårtransplantation.

NYHET! Hårfiber

Som ett komplement till hårtransplantation lanserar Poseidonkliniken ett hårfiber som är idealiskt för dig som på ett enkelt och effektivt sätt vill dölja tunnhårighet. Poseidonklinikens hårfiber är organiskt och mycket enkelt att använda.

En burk med hårfiber

Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Vi kan hjälpa dig! Ring oss eller skicka ett e-post eller SMS och vi kommer att kontakta dig så snart vi kan. Du kan också använda formuläret nedan.

Länkar till mer detaljerad information, bilder och filmer: