KONTAKT
KONTAKT

BlogG

Podd-duon berättar om sin hårresa med Poseidonkliniken

Den välkände dansaren från Let´s Dance Tobias Karlsson och artisten samt körledaren Gabriel Forss, valde båda att göra sina hårtransplantationer hos Poseidonkliniken. I sin podd ”I säng med Tobias och Gabriel” berättar de om sin hårresa och förväntningarna de hade före behandlingen.

Läs mer
Underskatta aldrig tillväxtfaktorn

Marknaden för hårtransplantationer ökar lavinartat och idag finns metoder där spåren försvinner på en vecka. På Poseidonkliniken står artister och affärsmän i kö och sedan 2016 har de ökat sin omsättning med över trehundra procent.

Läs mer
Det bästa jag gjort sedan jag började tappa hår

Poseidonkliniken garanterar trygghet, noggrannhet och skicklighet. Och ett resultat som är naturligt och framtidssäkrat. – 99 procent av våra kunder är extremt nöjda över resultatet efter ett besök hos oss. Vi kan dessutom erbjuda en kund som inte är fullt nöjd en garantibehandling – då brukar de bli 150 procent nöjda, säger ägaren Gustaf Bodin.

Läs mer
Anders Limpars förvandling från topp till tå

Efter hård och konsekvent träning och en hårtransplantation har Anders Limpar genomgått en förvandling som får honom att se som en trettioåring från topp till tå.

Läs mer
En lyckad hårtransplantation skall inte märkas av omgivningen

Hårtransplantation – ett område som är mycket värdeladdat, bloggar och forum på nätet skriver mestadels negativt om det. Ändå råder det stor okunnighet om hårtransplantation, hur det utförs och vad som är viktigt att tänka.

Läs mer
Håret sitter kvar

Jan Johansen och Anders Limpar har båda gjort hårtransplantation på Poseidonkliniken. Vi tog dem till berg- och dalbanan på Gröna Lund för att testa den nya frisyren.

Läs mer
Sju orsaker till varför du tappar håret

Undrar du varför du tappar hår? Den vanligaste orsaken till håravfall är genetisk men håravfall kan också ha andra orsaker. Poseidonkliniken gör alltid individuella bedömningar för att se om en hårtransplantation är rätt metod för att behandla ett håravfall och därmed ge ett naturligt och långvarigt resultat.  Vissa tappar allt hår medan andra blir tunnhåriga. […]

Läs mer
Här kan du göra en hårtransplantation på en dag

En bra hårtransplantation ska inte synas. För att få ett långsiktigt naturligt resultat måste ansiktets naturliga proportioner, ålder och typ av håravfall vägas in och vara åldersneutralt.

Läs mer
Jan Johansen berättar om sin hårtransplantation i «Malou efter tio»

Sångaren Jan Johansen gästade nyligen TV4s talkshow «Malou Efter tio» och talade om sin hårtransplantation som han gjorde på Poseidonkliniken 2015. I programmet jämfördes förebilderna med hans resultat och alla var imponerade över resultatet. I studion fanns också läkaren Johanna Carlsson som berättade om skillnaden mellan manligt och kvinnligt håravfall. Hon berättade också om olika […]

Läs mer
Allt handlar om att trivas med sig själv

Andreas Carlsson gjorde hårtransplantation på Poseidonkliniken: För lite över ett år sedan bestämde Andreas Carlsson sig för att göra en förbättring av sin hårlinje. Han besökte flera kliniker runt om i Los Angeles men hittade inte någon klinik som han kände sig trygg med utan det visade sig att det bästa alternativet faktiskt fanns på […]

Läs mer
Kända fotbollsspelare som gjort hårtransplantation

Anders Limpar och Wayne Rooney har flera saker gemensamt. Bägge har lyckats fantastiskt bra som proffs och bägge har nu fått mer hår genom hårtransplantation.

Läs mer
Vilka kändisar har gjort hårtransplantation?

Det är inte något konstigt med att göra en hårtransplantation. Med den kompetens och de moderna metoder som finns idag kan man vara säker på att få ett naturligt resultat. Allt fler gör hårtransplantation.

Läs mer
Varför tappar vissa hår och andra inte?

Tappar hår gör många och genetiskt håravfall drabbar ca hälften av alla män och 30 procent av alla kvinnor. Trots att det så vanligt tycker de flesta att det är jobbigt och och undersökningar visar att håravfall är det som oroar män mest av allt. Håravfallet kan börja tidigt, ibland redan i 16-årsåldern men det är […]

Läs mer

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

FÖRE & EFTER HÅRTRANSPLANTATION

Se hela förändringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm