Christian

Christian

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

– Jag var inte nöjd med att tappa håret och jag har aldrig ångrat att jag gjorde en behandling, säger Christian (52).

– Jag trivdes inte med min situation. För mig var det givetvis viktigt att göra behandlingen så att jag berätta för kunder om min egen erfarenhet av behandlingen men också att visa hur fin och naturligt resultatet blivit.
– Jag började tappa hårete när jag var ungefär 35 år, men då såg jag inga alternativ för att göra något åt det. Jag vet att många tänker som jag och jag började undersöka om det inte fanns smidigare alternativ än att göra ett kirurgiskt ingrepp. Vi lever ju trots allt på 2000-talet och de metoder som används i marknaden är på det hela taget uråldriga. Jag upptäckte implantermetoden och då var det ett lätt val.
– Vad det handlar om är välmående, att trivas med sig själv och hur man ser ut och fler och fler män bryr sig om sitt utseende idag. Det är helt ok att göra en hårtransplantation och faktum är att ju tidigare man tar tag i problemet ju bättre är det. Jag råder alla att göra en behandling om förutsättningarna finns där.
– Vi är dessutom den enda kliniken som ger en skriftlig garanti. Det tycker vi är självklart och vi gör det för att vi vet att vi kan ge kunderna det de betalar för. Det är viktigt att kunden känner sig trygg när han kommer till oss. Det är både en investering i sitt utseende och i pengar och det har vi stor respekt för. Vi är extremt tydliga med vilket resultat kunden kan få så att förväntningarna är rätt ställda. Om vi märker att en kund har för höga förväntningar och tror att vi kan göra underverk med dåliga förutsättningar så avstår vi från att göra behandlingen.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!