Filmer

Filmer

ANDREAS CARLSSON

Andreas Carlsson om hårtransplantationen: – Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera Poseidonkliniken!

JAN JOHANSEN & ANDERS LIMPAR

Jan Johansen och Anders Limpar har båda gjort hårtransplantation på Poseidon-kliniken. Vi tog dem längs bergbanan vid Gröna Lund för att testa den nya frisyren.

ANDREAS CARLSSON

Andreas Carlsson, Den kände låtskrivaren och producenten, tolv månader efter hårtransplantationen: -När jag för något år sedan bestämde mig för att göra något åt min hårlinje så besökte jag flera kliniker i Los Angeles men kunde inte finna någon som jag kände passade. Det roliga var att den klinik jag kände bäst kunde få det resultat jag ville ha ligger i Stockholm och heter Poseidonkliniken. Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera Poseidonkliniken!

JAN JOHANSEN EFTER HÅRTRANSPLANTATIONEN

– Som artist så är det min röst och mitt utseende som är de två sakerna som är absolut viktigast. Min hårtransplantation var ett riktigt lyft för självförtroendet och jag kan slappna av på ett helt annat sätt än tidigare, säger artisten Jan Johansen.
– Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad som det gör. Jag är jättenöjd!

ANDREAS CARLSSON

Efter ha bott i Hollywood och Los Angeles i 25 år så har frågan om skönhetsingrepp för män och kvinnor avdramatiserats för Andreas Carlsson. Den kände låtskrivaren och domaren i Idol juryn tycker inte att det finns någon anledning att vare sig vänta eller tveka nu när det finns kliniker som använder moderna metoder och teknik som ger ett helt naturligt resultat.

ANDERS LIMPAR

Anders Limpar har lyckats fantastiskt bra som fotbollsproff och har nu fått mer hår genom hårtransplantation. -Att göra en hårtransplantation är det bästa som jag har gjort. Jag känner mig yngre bara av att se mig i spegeln och det ger mig energi för resten av dagen.

JAN JOHANSEN

Musikern och artisten Jan Johansen 18 månader efter hårtransplantationen: -Jag är jättenöjd! Jag får massor av kommentarer om att jag ser så fräsch ut nuförtiden men ingen tänker på att jag gjort en hårtransplantation. Det viktiga är ju inte att få mer hår i sig utan att se fräschare och lite yngre ut utan att andra tänker på att det beror på att man fått mer hår.

EN DAG HOS OSS

Musikern och artisten fick mer hår och mindre valkar. Se film om Jan Johansens behandlingsdag här.

JAN JOHANSEN FICK MER HÅR

“Jag är redan nöjd med resultatet och det har bara gått fem månader”