KONTAKT
KONTAKT

Filmer

Kändisar berättar om sina hårtransplantationer på Poseidonkliniken.

TOBIAS KARLSSON

– Jag är mycket nöjd med resultatet. Jag trodde inte det skulle ha en så stor betydelse, men det har verkligen förhöjt min livskvalitet, berättar dansaren Tobias Karlsson som har gjort två hårtransplantationer på Poseidonkliniken. Läs mer om Tobias Karlssons hårtransplantation här.

TOBIAS KARLSSON OCH GABRIEL FORSS

– Jag är mycket nöjd. Jag trodde inte att det skulle ha så stor betydelse, men det har verkligen förhöjt min livskvalitet, säger Tobias Karlsson känd från Let's Dance på TV4 där han senast dansade med Carola. 
– Det roliga var att min gode vän Gabriel Forss gjorde behandlingen samma dag som jag. Gabriel och jag har känt varandra länge och i avsnitt 260 av vår podcast berättar vi om behandlingsdagen och våra tankar kring håravfall och hårtransplantation.
Podd-duon berättar om sin hårresa med Poseidonkliniken här.

ANDREAS CARLSSON

Andreas Carlsson om hårtransplantationen: – Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera Poseidonkliniken!
Läs mer om Andreas Carlssons behandling på Poseidonkliniken här.

JAN JOHANSEN & ANDERS LIMPAR

Andreas Carlsson om hårtransplantationen: – Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera Poseidonkliniken!

ANDREAS CARLSSON

Andreas Carlsson, Den kände låtskrivaren och producenten, tolv månader efter hårtransplantationen: -När jag för något år sedan bestämde mig för att göra något åt min hårlinje så besökte jag flera kliniker i Los Angeles men kunde inte finna någon som jag kände passade. Det roliga var att den klinik jag kände bäst kunde få det resultat jag ville ha ligger i Stockholm och heter Poseidonkliniken. Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera Poseidonkliniken! Läs mer om Andreas Carlssons behandling på Poseidonkliniken här.

JAN JOHANSEN EFTER HÅRTRANSPLANTATIONEN

– Som artist så är det min röst och mitt utseende som är de två sakerna som är absolut viktigast. Min hårtransplantation var ett riktigt lyft för självförtroendet och jag kan slappna av på ett helt annat sätt än tidigare, säger artisten Jan Johansen.
– Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad som det gör. Jag är jättenöjd!
Läs mer om Jan Johansens hårtransplantation här.

ANDERS LIMPAR

Anders Limpar har lyckats fantastiskt bra som fotbollsproff och har nu fått mer hår genom hårtransplantation. -Att göra en hårtransplantation är det bästa som jag har gjort. Jag känner mig yngre bara av att se mig i spegeln och det ger mig energi för resten av dagen.
Läs mer om Anders Limpars hårtransplantation här.

JAN JOHANSEN

Musikern och artisten Jan Johansen 18 månader efter hårtransplantationen: 
 Jag är jättenöjd! Jag får massor av kommentarer om att jag ser så fräsch ut nuförtiden men ingen tänker på att jag gjort en hårtransplantation. Det viktiga är ju inte att få mer hår i sig utan att se fräschare och lite yngre ut utan att andra tänker på att det beror på att man fått mer hår.

EN DAG HOS OSS

Musikern och artisten fick mer hår och mindre valkar. Se film om Jan Johansens behandlingsdag här.

JAN JOHANSEN FICK MER HÅR

“Jag är redan nöjd med resultatet och det har bara gått fem månader”

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm