KONTAKT
KONTAKT

Anders Limpars förvandling från topp till tå

Efter hård och konsekvent träning och en hårtransplantation har Anders Limpar genomgått en förvandling som får honom att se som en trettioåring från topp till tå.

För att komma dit började han med att göra en hårtransplantation på Poseidonkliniken 2016 och gick sedan han vidare med det extremt tuffa träningsprogrammet 16 Weeks of Hell. Det kan utan vidare konstateras att hårtransplantationen var en västanfläkt mot vad som väntade honom under 16 veckor men skall man vara fin får man lida pin som det heter.

Det är få som orkar gå igenom ett så tufft träningsprogram som Anders har gjort och vi kan inte annat än att lyfta på hatten. Skämtsamt kan vi också säga att vi vet att Anders mer än gärna lyfter på hatten till oss och vårt bidrag till förvandlingen.

Läs mer om Anders Limpars förvandling på Aftonbladet

Anders Limpar före och sju månader efter sin hårtransplantation. Det är slående hur resultatet har fått Anders att se yngre och fräschare ut.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00 samt helger efter överenskommelse.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm