KONTAKT
KONTAKT

Håret sitter kvar

Jan Johansen och Anders Limpar har båda gjort hårtransplantation på Poseidonkliniken. Vi tog dem till berg- och dalbanan på Gröna Lund för att testa den nya frisyren.

– Jag var lite rädd för att håret skulle blåsa bort, skämtar artisten Jan Johansen som slog igenom med hiten «Se på mig» och som idag bland annat gör musik med Camilla Läckberg som textförfattarinna.

– Det gör det ju inte, det sitter fast, konstaterar Anders Limpar, som har sju titlar med Arsenal och ett VM-brons i fotboll i bagaget.

Under sin aktiva karriär fick inte Limpar så många röda kort.

– Mitt sista röda kort fick jag av frugan. Hon sa att nu måste jag göra något åt håret, för det började bli riktigt tunt, förklarar Limpar.

Läs mer om hårtransplantation här

Skonsam behandling
Båda är väldigt glada att de har gjort en hårtransplantation, men de var självklart lite oroliga för att det skulle göra ont.

– Jag trodde ingreppet skulle göra «svinont», men det var ju smärtfritt, förklarar Anders.

– Stämmer, jag kände ingenting, säger Jan som redan fyra dagar efter behandlingen hade en spelning och framträdde på scen inför publik.

– Som artist är det min röst och mitt utseende som är absolut viktigast. Min hårtransplantation har varit ett riktigt lyft för självförtroendet och idag kan jag slappna av på ett helt annat sätt än tidigare, säger Jan.

Men man behöver inte vara kändis för att fixa till håret.

– Våga att göra det här – ni som tycker att ni blivit lite tunnhåriga, säger en jättenöjd Anders Limpar två år efter sin hårtransplantation. -Det är bara att köra!

HÅRTRANSPLANTATION PÅ NÅGRA TIMMAR

Genetiskt håravfall börjar vanligtvis i vikarna. Därefter kan det fortsätta över kronan och det kryper sedan framåt mot hårfästet och det sista håret som faller av brukar vara det som växer längst fram i mitten av hårfästet. Vid hårtransplantation tar man ut hår som växer i bakhuvudet och flyttar det till de områden på hjässan som drabbats av håravfall. På Poseidonkliniken gör du en hårtransplantation på några timmar. Efter behandlingen kan du åka hem och återgå till normala vardagssysslor. Spåren från behandlingen är borta på en vecka och det nya håret börjar växa direkt.

– Vår behandling är så skonsam och enkel att den passar alla de som lever ett hektiskt liv och har svårt att ta ledigt ens några dagar för att göra en behandling, förklarar Gustaf Bodin, grundare av Poseidonkliniken som har gjort tusentals behandlingar och behandlat kändisar som Andreas Carlsson, Anders Limpar och Jan Johansen.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00 samt helger efter överenskommelse.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm