KONTAKT
KONTAKT

Jan Johansen berättar om sin hårtransplantation i «Malou efter tio»

Sångaren Jan Johansen gästade nyligen TV4s talkshow «Malou Efter tio» och talade om sin hårtransplantation som han gjorde på Poseidonkliniken 2015.

I programmet jämfördes förebilderna med hans resultat och alla var imponerade över resultatet. I studion fanns också läkaren Johanna Carlsson som berättade om skillnaden mellan manligt och kvinnligt håravfall. Hon berättade också om olika preparat som utan att vara vetenskapligt bevisade kan vara värda att testa för den som vill motverka sitt håravfall. «Malou efter tio» leds av den prisbelönade programledaren Malou von Sivers. Hennes populära talkshow på TV4 bjuder på långa intervjuer och starka berättelser om aktuella teman med nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Måndagen den 18 mars 2019 deltog Jan Johansen och berättade om hur han såg på sitt håravfall och varför han valde att göra en hårtransplantation.

– Man lever bara en gång, sa Jan Johansen om hårtransplantationen.

Andra som medverkade i studion var Victoria Heaps som tappade håret efter sin medverkan i «Expedition Robinson» och redaktör Anette Svensson som är orolig över sitt kraftiga håravfall.

 

Se avsnittet här:

https://www.tv4play.se/program/malou-efter-tio/11975215

 

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00 samt helger efter överenskommelse.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm