KONTAKT
KONTAKT

Podd-duon berättar om sin hårresa med Poseidonkliniken

Den välkände dansaren från Let´s Dance Tobias Karlsson och artisten samt körledaren Gabriel Forss, valde båda att göra sina hårtransplantationer hos Poseidonkliniken. I sin podd ”I säng med Tobias och Gabriel” berättar de om sin hårresa och förväntningarna de hade före behandlingen.

– Tobias berättade för mig att han hade gjort en hårtransplantation och när jag fick se resultatet kände jag bara, wow, det här vill jag också göra!
– Jag och Gabriel har känt varandra länge och vi berättar i avsnitt 260 av vår podcast om behandlingsdagen och våra tankar kring håravfall och hårtransplantation, säger Tobias Karlsson.

Gabriel Forss stora hälsoresa
Det senaste året har Gabriel Forss, vinnaren av melodifestivalen 1997 som idag leder Körlandslaget, börjat investera mer i sig själv, och det har han gjort med en stor hälsoresa.

– Jag börjar dagarna med powerwalks, och jag har lagt om kosten totalt vilket resulterat i att jag känner mig starkare och fräschare än någonsin, men det var en sak som saknades, en sak jag inte var helt nöjd med och det var håret, säger han.

Efter att ha sett Tobias resultat bokade han in en behandling hos Poseidonkliniken. Läs mer Tobias Karlssons hårtransplantation här.

Förväntningar inför behandlingen
När Gabriel skulle göra sin hårtransplantation var han spänd på hur behandlingen skulle gå till och pratade därför ihop sig med Tobias. Då försäkrade Tobias Gabriel om att han inte behöver vara nervös alls:

– Det är som att gå på spa, ingen smärta alls och vips efter några timmar är det lunch och några timmar efter det är det klart. Under behandlingen kan man se på tv, lyssna på podcast och bara ta det lugnt. När jag åkte hem efter behandlingen kände jag mig fit for fight.

– Tobias försäkrade mig om att man bara en vecka efter behandlingen kunde återgå till vanliga livet, vilket passade mig perfekt eftersom jag hade en konsert inbokad två veckor efter operationen och lever ett väldigt aktivt liv med mycket träning, säger Gabriel.

 

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00 samt helger efter överenskommelse.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm