Jacob Sundberg

Jacob Sundberg

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

-Jag orkade inte med tanken på ett liv utan hår på hjässan och jag är glad att jag gjorde en hårtransplantation hos Poseidonkliniken, säger Jacob (46).

– Jag gjorde det för min egen skuld och det är ju egentligen bara man själv som bryr sig. Familj och vänner tycker jag är bra som jag är men det räckte inte för mig. Jag led av mitt håravfall och ville göra något åt det, fortsätter Jacob Sundberg.
– Jag hörde mig för på flera kliniker hur jag skulle få ordning på mitt håravfall men ingen av de kliniker jag talade med lyckades övertyga mig förrän jag träffade två vänner som gjort behandlingen hos Poseidonkliniken. Jag blev mycket imponerad över det fina resultat de fått och jag bestämde mig direkt för att kontakta Poseidonkliniken och att de hade lösningen för mig.
Jacob kan intyga att det är en smärtfri behandling:
– Det kan låta konstigt men jag märkte nästan inte att de gjorde ingreppet. Det var en otroligt god atmosfär och läkaren och sköterskan tog mycket väl hand om mig.
Det är viktigt att känna sig lugn och nöjd när man börjar dagen och idag blir jag glad och lugn när jag ser mig i spegeln på morgnarna. Jag ser hur håret växer och det känns bra att gå till frisören och klippa sig med jämna mellanrum och ha en frisyr som jag är nöjd med. Det är en otrolig känsla och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!