“Den här behandlingen er något av det bästa jag har gjort”

“Den här behandlingen er något av det bästa jag har gjort”

Jan Johansen
Nu har det gått ett år sedan du gjorde din hårtransplantation . Hur känns det idag?

”Jag är enormt nöjd och har varit det sedan jag gjorde behandlingen. . Jag kommer inte ens ihåg hur tunt det var före behandlingen och när jag ser bilder blir jag lika förvånad varje gång över vilken enorm förbättring som behandlingen har gjort.Jag funderar aldrig på håret när jag är på scen eller i sociala sammanhang. Jag har alltid haft bra självförtroende men jag känner att till och med det har förbättrats.”

Hur snart stod du på scen igen efter behandlingen?

”Jag hade en inbokad spelning nio dagar efter behandlingen och den ville jag inte missa. Jag var lite orolig att det skulle synas att jag gjort en hårtransplantation men rodnaden försvann efter sju dagar precis som de sagt så det var aldrig några problem. Om jag visste då vad jag vet idag skulle jag inte ha några problem att göra en behandling och köra en spelning redan dagen därpå.”

Får du några kommentarer att du har fått mer hår?

”Många vet ju att jag har gjort behandlingen eftersom jag har varit helt öppen med det. De som inte vet undrar hur jag kan se så fräsch ut och när jag berättar så häpnar de. Jag får samtal från folk som vill göra något åt sitt håravfall som vill veta hur det var. De som bokat ringer ofta tillbaka och tackar för att jag hjälpte dem att ta steget och göra behandlingen. Allt det här innebär ju att resultatet ser helt naturligt ut och det är det viktigaste.”

Är du glad att du valde Poseidonkliniken?

“Absolut. För mig som artist skulle det vara en katastrof om jag fått ett dåligt resultat som inte ser naturligt ut och det är ju extra viktigt när man sätter hår i hårlinje och vikar. Det finns ingen som kan se att jag har gjort en behandling och min frisör säger att det ser perfekt och helt naturligt ut.

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!