Det moderna sättet att göra hårtransplantation

Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

Andreas Carlsson om hårtransplantation
– alLt handlar om att trivas med sig själv

Efter ha bott i Hollywood och Los Angeles i 25 år så har frågan om skönhetsingrepp för män och kvinnor avdramatiserats för Andreas Carlsson. Den kände låtskrivaren och domare i Idol juryn tycker inte att det finns någon anledning att vare sig vänta eller tveka nu när det finns kliniker som använder moderna metoder och teknik som ger ett helt naturligt resultat.
– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.

KONSULTATION
Anders Limpar och Jan Johansen

KONSULTATIONEN

DET FÖRSTA STEGET

Det första och viktigaste steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr behandlingen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi ger konsultationer både på vardagar och helger. Det går också bra att skicka bilder som följs upp med en telefonkonsultation.

Hårtransplantationer

sedan 2012

Vi är den klinik i Sverige som gör flest hårtransplantationer

Behandlingar utan kirurgi

Poseidonkliniken arbetar endast med godkända och medicinskt bevisade icke-kirurgiska behandlingar som ger ett naturligt resultat och inte kräver någon konvalescens. Poseidonkliniken är den enda kliniken i Sverige som utför hårtransplantation utan kirurgi.

Anders Limpar GÖR hårtransplantation

– För mig har egentligen inte håravfallet känts som något större problem men jag vill ändå ha lite mer hår på hjässan för jag trivs inte helt och hållet med att vara tunnhårig, säger förre landslagsspelaren och fotbollsproffset Anders Limpar.
– Jag har ju inte tappat allt hår utan vill bara ha det lite tätare. Idag när det finns enkla och smidiga metoder som den Poseidonkliniken använder, så är det ju smidigt och enkelt att göra. Därför valde jag Poseidonkliniken för min hårtransplantation.

Jan Johansen efter hårtransplantationen

– Som artist så är det min röst och mitt utseende som är de två sakerna som är absolut viktigast. Min hårtransplantation var ett riktigt lyft för självförtroendet och jag kan slappna av på ett helt annat sätt än tidigare, säger artisten Jan Johansen.
– Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad som det gör. Jag är jättenöjd!

FÖRDELARNA MED IMPLANTERmetodEN
  • Enda icke-kirurgiska hårtransplantationsmetoden
  • Spåren försvinner efter ett par dagar
  • Snabb och skonsam behandling
  • Naturligt och långsiktigt resultat

Se hela förändringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.

Behandling av hårlinje

Anders Limpar, fotbollslegend

Behandling av vikar

Jan Johansen, artist

Behandling av krona

Man med normalgoda förutsättningar

En burk med hårfiber

NYHET! Hårfiber

Som ett komplement till hårtransplantation lanserar Poseidonkliniken ett hårfiber som är idealiskt för dig som på ett enkelt och effektivt sätt vill dölja tunnhårighet. Poseidonklinikens hårfiber är organiskt och mycket enkelt att använda.

Poseidonkliniken

Vill du veta mer om hårtransplantation?

Vi kan hjälpa dig! Ring oss eller skicka ett e-post eller SMS och vi kommer att kontakta dig så snart vi kan. Du kan också använda formuläret nedan.

Länkar till mer detaljerad information, bilder och filmer: