Noam Halby

Noam Halby

Musikern Noam Halby (41) som tidigare var sångare i bandet Johnny Deluxe, började så smått tappa håret mot slutet av tjugoårsåldern, men det var först för en tid sedan det började besvära honom på allvar.

– Jag kunde helt enkelt inte identifiera mig med att vara skallig så det var jobbigt.
Det var inte så tydligt att Noams hårlinje hade börjat dra sig bakåt och han var skicklig på att stajla sitt hår så att tunnhårigheten inte syntes. Men det räckte inte för Noam som lade mycket energi på känna sig irriterad och frustrerad över sitt hår.
Då han såg klinikchefen från Poseidon Klinikken tillsammans med en av sina kunder i Go’ Aften Danmark på TV2, blev han övertygad att han skulle göra en behandling på den kliniken.
– Jag aldrig ens övervägt att göra en hårtransplantation tidigare, men efter att sett och Jacob (kunden som deltog i programmet) i tv, ringde jag till kliniken dagen efter och beställde tid för konsultation. Kort därefter genomförde Noam sin behandling, och efter ett halvt år hade allt hår växt ut.
– Resultatet av min behandling på Poseidon Klinikken är suveränt. Eftersom jag inte hade så mycket på huvudet, så fyllde jag i enormt mycket för att tunnheten skulle försvinna. Idag tänker jag inte överhuvudtaget på mitt hår längre.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Hårtransplantation | Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!