Rafael Garcia

Rafael Garcia

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

– Jag känner mig pigg och rask, och jag är helt enkelt supernöjd med resultatet säger Rafael.

– Jag kan nästan inte tro att det är sant. Redan efter några veckor kunde jag se att det här kommer att bli bra. Det var en otrolig känsla att se sitt eget hår växa där det varit helt kalt förut.
Plötsligt skulle flinten vara historia och jag skulle inte en av flintisarna längre!
Rafael Garcia (47) är mycket nöjd med sitt nya utseende.
– Det roligaste är reaktionen hos min frisör. Han trodde inte sina ögon då han såg hur mycket hår jag fått på huvudet. Han har aldrig sett något liknande säger han.

Rafael började tappa hår i 25-årsåldern:
– Det var inte mycket att snacka om. Håravfallet blev värre och värre och det tog inte lång tid innan det syntes. Jag klippte mig kortare och kortare men det hjälpte inte. Det var fullt synligt ändå.

Det var på en handbollsmatch som han bestämdes att något måste göras.

– Jag satt på läktaren och hejade på min dotters lag. På bänken bakom satt en annan förälder och fotade matchen. Efteråt ville han visa mig bilderna men de såg jag inte mycket av. Det enda jag kunde se var min blanka, välpolerade krona som lös som en måne. En riktig helikopterplattform och jag till och med rodnade. Jag skämdes över hur jag såg ut helt enkelt. Behandlingen gick smidigt och jag kände ingenting. Spåren efter behandlingen försvann på några dagar.

– Omedelbart efter behandlingen åkte jag på semester till USA. Direkt efter hemkomsten började man se förändringen och det var en fröjd att se sig i spegeln och för varje dag håret växte mådde jag bara bättre och bättre säger Rafael.

– För mig är det viktigt att vara öppen med att ha gjort en behandling. Arbetskollegor och familj är alla positiva och glada för min skulle, säger en nöjd Rafael.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!