Sten Thure Eriksen

Sten Thure Eriksen

Hårtransplantation | Poseidonkliniken
Sten Thure Eriksen startade egen hårtransplantationsklinik i Oslo efter att han gjort behandlingen.

”Jag gillade aldrig att hårlinjen tunnades ut och att luggen. Den kröp stadigt bakåt och och uppåt”, berättar Sten-Thure som har arbetat som frisör i 28 år. Han har därför en god bakgrund och erfarenhet för att kunna uttala sig om hår.
”Som frisör har jag sett många dåliga resultat på män som gjort hårtransplantation och det var därför inte något jag funderade över att göra trots att jag led av att tappa håret. Efter att jag läste om implantermetoden som bland annat används av Poseidonkliniken blev jag dock intresserad och valde till slut att göra behandlingen där. Idag är det ingen som kan se att jag gjort behandlingen men för mig spelar inte det så stor roll. Jag är glad att kunna visa hur bra det kan bli.
Idag driver Sten-Thure en egen hårtransplantationsklinik i centrala Oslo. ”Jag tycker att det är mycket givande att arbeta med detta. Vi gör något som får våra kunder att bli mer nöjda med sig själva och vi får massor av positiva återkopplingar från kunder som gjort behandlingen”.

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!