Referenser

Undersökningar visar att män oroar sig mer över att tappa hår än över sin ekonomi, sitt kärleksliv eller att finna en partner. Nedan berättar några kända och okända personer om sina känslor kring håravfall och hur deras hårtransplantation har förändrat deras liv.

Referenser

Undersökningar visar att män oroar sig mer över att tappa hår än över sin ekonomi, sitt kärleksliv eller att finna en partner. Nedan berättar några okända och kända personer om sina känslor kring håravfall och hur deras hårtransplantation har förändrat deras liv.

JACOB SUNDBERG

“Självklart gjorde jag behandlingen för min egen skull men visst tror jag att det har påverkat mina möjligheter att få uppdrag som fotomodell. Familj och vänner tycker jag är bra som jag är men det räckte inte för mig. Jag led av mitt håravfall och ville göra något åt det, fortsätter Jacob Sundberg.

JAN JOHANSEN

Det har bara gått fem månader sedan Jan Johansen gjorde sin hårtransplantation på Poseidonkliniken men resultatet är redan imponerande. Jan berättar om hur det fått honom att må bättre och hur mycket mer säker han känner sig på scen och i sociala sammanhang.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

GUSTAF BODIN

Vi träffar Gustaf Bodin som startade Poseidonkliniken när han inte kunna finna någon klinik i Sverige som kunde göra hårtransplantation med implantermetoden.

Hårtransplantation | Poseidonkliniken

ANDERS DAALAND

Jag kände mig äldre än jag egentligen är men efter att ha gjort hårtransplantationen är den känslan helt borta, säger Anders.