KONTAKT
KONTAKT

REFERENSER

Undersökningar visar att män oroar sig mer över att tappa hår än över sin ekonomi, sitt kärleksliv eller att finna en partner. Nedan berättar några kända och okända personer om sina känslor kring håravfall och hur deras hårtransplantation har förändrat deras liv.
Foto Tobias Karlsson | Hårtransplantation | Poseidonkliniken

TOBIAS KARLSSON

– Jag är mycket nöjd med resultatet. Jag trodde inte det skulle ha en så stor betydelse, men det har verkligen förhöjt min livskvalitet, berättar dansaren Tobias Karlsson som har gjort två hårtransplantationer på Poseidonkliniken.
Läs mer om Tobias Karlsson
Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen

JACOB SUNDBERG

– Självklart gjorde jag behandlingen för min egen skull men visst tror jag att det har påverkat mina möjligheter att få uppdrag som fotomodell. Familj och vänner tycker jag är bra som jag är men det räckte inte för mig. Jag led av mitt håravfall och ville göra något åt det.
Läs mer om Jacob Sundberg
Gustaf Bodin

GUSTAF BODIN

Vi träffar Gustaf Bodin som startade Poseidonkliniken när han inte kunna finna någon klinik i Sverige som kunde göra hårtransplantation med implantermetoden.
Läs mer om Gustaf Bodin

MIKAEL

– Jag har aldrig haft några problem med att håret tunnades ut utan det var mest en sak som retade mig och som jag vill göra någonting åt.
Läs mer om Mikael

HÅRTRANSPLANTATION

Poseidonkliniken arbetar endast med godkända och medicinskt bevisade mikrokirurgiska behandlingar som ger ett naturligt resultat och inte kräver någon konvalescens. Poseidonkliniken är den enda kliniken i Sverige som utför hårtransplantation med mikrokirurgi.
Läs mer om hårtransplantation

OM POSEIDONKLINIKEN

Poseidonkliniken startade år 2011 som en medicinsk specialistklinik inom hårtransplantation. Vi blev snabbt den klinik i Sverige som gör flest hårtransplantationer och sedan starten har vi gjort över 1200 behandlingar.
Läs mer om oss

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Läs mer om behandlingen

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm