KONTAKT
KONTAKT

Ett diskret och snyggt resultat

Mikael arbetar som affärsutvecklare inom grafisk formgivning och gjorde sin hårtransplantation i januari 2020.

”Jag har aldrig haft några problem med att håret tunnades ut utan det var mest en sak som retade mig och som jag vill göra någonting åt. Poseidonkliniken valde jag för jag tilltalas av deras filosofi kring hur man skall göra en hårtransplantation. Den skall ge ett diskret och snyggt resultat som förbättrar men inte förändrar utseendet. Jag är över 50 år och har ingen önskan att se ut som jag är 35. På konsultationen ägnades mycket tid åt att förklarahur de gör för att säkerställa att hårfästet får en design som kommer att passa ihop med min ålder oavsett hur gammal jag blir.

Mycket tid ägnades också åt att förklara vikten av att hårstrå av rätt typ och tunnhet placeras i hårfästet och hur de arbetar för att vara säkra på det. På konsultationen förstod jag att det är just den detaljen som avgör om resultatet ser naturligt ut eller inte. Det var sådana detaljer och den informationen som fick mig att känna att Poseidonkliniken var rätt klinik för mig. Säker på att det ser naturligt ut blir man när andra undrar vad man gjort för att se så fräsch ut och det händer faktiskt ganska ofta nuförtiden.”

Mikael svarar gärna på frågor om behandlingen. Hör av dig till oss så får du hans kontaktdetaljer.

DEN MEST MODERNA BEHANDLINGSMETODEN

Vi arbetar med implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.

Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall.

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

REFERENSER

Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen

FÖRE & EFTER HÅRTRANSPLANTATION

Se hela förändringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm