KONTAKT
KONTAKT

Allt handlar om att trivas med sig själv

Andreas Carlsson gjorde hårtransplantation på Poseidonkliniken: För lite över ett år sedan bestämde Andreas Carlsson sig för att göra en förbättring av sin hårlinje. Han besökte flera kliniker runt om i Los Angeles men hittade inte någon klinik som han kände sig trygg med utan det visade sig att det bästa alternativet faktiskt fanns på Poseidonkliniken i Stockholm.

Den kände låtskrivaren, producenten och domaren i Idol tycker inte att det finns någon anledning att vare sig vänta eller tveka nu när det finns kliniker som använder moderna metoder och en teknik som ger helt naturliga resultat.

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling, säger Hollywood-producenten.

Helt naturligt resultat
På Poseidonkliniken använder man en metod som heter implantermetoden. Efter konsultationen förstod Andreas att det här är ett mycket enkelt ingrepp och efter behandlingen kunde han både arbeta och ta ett flyg redan dagen därpå.

– Många upplever att ett sådant här ingrepp är ett stort beslut, men jag vill avdramatisera det, fortsätter den kände låtskrivaren och producenten.

Efter ha bott i Hollywood och Los Angeles i 25 år så har frågan om skönhetsingrepp för män och kvinnor avdramatiserats för Carlsson.

– Allt handlar om att trivas med sig själv. Jag vill varmt rekommendera Poseidonkliniken om du går i samma tankar som jag gjorde, säger Andreas Carlsson.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm