Hårtransplantation med garanti

Hårtransplantation
med garanti

FÖRDELARNA MED IMPLANTERMETODEN

  • Enda mikrokirurgiska hårtransplantationsmetoden
  • Spåren försvinner efter ett par dagar
  • Snabb och skonsam behandling
  • Naturligt och långsiktigt resultat

Sedan 2018 använder Poseidonkliniken som enda klinik i Sverige en kirurgisk s k punch som är specialgjord för att kunna extrahera hårsäckar med en extremt låg transektionsgrad. Vid implantation av hårsäckar använder Poseidonkliniken implantermetoden. Implantermetoden är minimalt invasiv och den enda mikrokirurgiska metoden som finns för hårtransplantation. Poseidonkliniken är den enda kliniken i Sverige som använder implantermetoden men i Europa finns det flera kliniker som använder metoden.

Låtskrivaren och musikproducenten Andreas Carlsson numera boendes i Los Angeles, sångaren Jan Johansen och fotbollsspelaren Anders Limpar är bara några av de kända personer som har gjort sina hårtransplantationer på Poseidonkliniken. Ryktet om vår behandlingsfilosofi, moderna metod och resultaten från våra hårtransplantationer har spridit sig internationellt och vi tar idag regelbundet emot kunder från Los Angeles, New York, London och andra metropoler.

SKRIFTLIG GARANTI

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.

MED IMPLANTERMETODEN UTFÖRS EN HÅRTRANSPLANTATION I TVÅ STEG.

I steg ett använder vi FUE-metoden vilken innebär att vi tar ut hårsäck för hårsäck från givarområdet med ett helt nytt specialgjort precisionsinstrument som Poseidonkliniken tagit fram 2018. Vi tar ut hårsäckarna med sådant mellanrum att det inte går att se att hårsäckar tagits ut, och vi väljer de hårsäckar som har bäst kvalitet. Steg 1 tar ca 1-2 timmar att genomföra.

I steg två implanterar vi hårsäck för hårsäck med en implanterpenna. Varje hårsäck fästs i implanterpennan och implanteras i hårbotten i ett naturligt växtmönster så att håret växer ut i naturlig riktning och rättning. Se före- och efterbilder av hårtransplantation här.

EN HÅRTRANSPLANTATION KRÄVER PRECISION

En lyckad hårtransplantation kräver hög precision och estetisk känsla. Hårsäckar skall placeras så tätt det går och det skall inte gå att se att håret är implanterat. Detta är extra viktigt vid placering i hårfästet. Läkaren måste identifiera och placera hårsäcksenheter som växer med tunna och få hårstrån i hårlinjen och kvalitetskoordinera dessa med hår som växer naturligt i hårfästet. För bästa resultat är det viktigt att läkaren använder ett precisionsinstrument som är enkelt och smidigt att arbeta med. Med implanterpennan kan läkaren enkelt placera hårsäckarna tätt intill varandra utan att instrumentet skadar redan placerade eller befintliga hårsäckar.

Jan Johansen | Hårtransplantation | Poseidonkliniken Stockholm

Musikern och artisten Jan Johansen fick mer hår och mindre valkar på Poseidonkliniken. Se film om Jan Johansens behandlingsdag over och läs mer om Jans behandling här.

ANDREAS CARLSSON FICK MER HÅR

Vill du veta mer om behandlingen?

Kontakta oss i dag!

NYHET! Hårfiber

Som ett komplement till hårtransplantation lanserar Poseidonkliniken ett hårfiber som är idealiskt för dig som på ett enkelt och effektivt sätt vill dölja tunnhårighet. Poseidonklinikens hårfiber är organiskt och mycket enkelt att använda.

En burk med hårfiber