KONTAKT
KONTAKT

Kända fotbollsspelare som gjort hårtransplantation

Anders Limpar och Wayne Rooney har flera saker gemensamt. Bägge har lyckats fantastiskt bra som proffs och bägge har nu fått mer hår genom hårtransplantation.

Anders Limpar och Wayne Rooney har flera saker gemensamt. Bägge inledde sina fantastiska karriärer inom proffsfotbollen i Everton innan de gick vidare för att på varsitt håll spela för riktiga topplag inom Premier League. Anders Limpar gick till Arsenal och Wayne Rooney till Manchester United. Vad inte kanske så många känner till är att bland alla de duktiga fotbollsspelare som spelat i Premier League var Anders Limpar Wayne Rooneys största idol och förebild under uppväxtåren. l Wayne Rooneys pojkrum lär har varit kantat av fotbollsaffischer på ungdomsidolen Anders Limpar. Idag har de två världsspelarna ytterligare en sak gemensamt, bägge har nämligen behandlat sitt håravfall genom att göra hårtransplantation. Det är ju allmänt känt att Wayne Rooney gjort hårtransplantation och det finns uppgifter som säger att han har inspirerat 30 000 män att göra samma sak som han (http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/489767/30k-follow-Wayne-Rooney-hair-transplant-rush).

Anders Limpar är en av dessa och gjorde sin hårtransplantation på Poseidonkliniken i april 2017. När han var på återbesök två veckor efter sin hårtransplantation berättade han att Wayne Rooney inte bara är en av hans favoritspelare utan att han också varit en förebild och en av dem som fick honom att till slut göra behandlingen.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm