KONTAKT
KONTAKT

Underskatta aldrig tillväxtfaktorn

Marknaden för hårtransplantationer ökar lavinartat och idag finns metoder där spåren försvinner på en vecka. På Poseidonkliniken står artister och affärsmän i kö och sedan 2016 har de ökat sin omsättning med över trehundra procent.

Nu funderar jag aldrig på håret när jag är på scen eller i sociala sammanhang. Jag har alltid haft bra självförtroende men jag känner att till och med det har förbättrats efter transplantationen, säger artisten Jan Johansen som gjorde en behandling 2015.
Idag är det helt accepterat att göra en hårtransplantation. Metoden har förfinats de senaste åren och är numera så enkel och skonsam att du kan genomgå behandlingen på en dag och återgå till arbetet nästa dag. Spåren är borta på en vecka och i vissa fall behöver man inte ens klippa håret för att göra behandlingen.
– Jag hade en inbokad spelning nio dagar efter behandlingen och den ville jag inte missa, fortsätter Jan Johansen. Jag var lite orolig att det skulle synas att jag gjort en hårtransplantation men rodnaden försvann efter sju dagar, precis som de sagt, så det var aldrig några problem. För mig som artist skulle det vara en katastrof om jag fått ett dåligt resultat som inte ser naturligt ut. Nu finns ingen som kan se att jag har gjort en behandling.

FÖR EN LYCKAD hårtransplantation är det viktigt att hårlinjen anpassas till personens ålder och ansiktets naturliga proportioner för att resultatet ska vara långsiktigt och innebära en förbättring av hur man ser ut – utan att utseendet förändras. Man bör därför till exempel alltid vara försiktig med att sänka hårfästet eller att helt ta bort vikar. Förbättringen ska vara elegant och diskret och resultatet ska se naturligt och snyggt ut med tilltagande ålder.

Resultatet ska innebära en förbättring av hur man ser ut – utan att utseendet f örändras.

– Vi vill att våra kunder ska få höra att de ser fräschare och lite yngre ut men förbättringen ska kopplas ihop med en bättre och hälsosam livsstil, säger Gustaf Bodin som har startat och driver Poseidonkliniken i Stockholm. Om det finns minsta risk att den placering av hår som kunden önskar kan leda till ett resultat som inte innebär en långsiktig och naturlig förbättring tackar vi nej till att göra behandlingen. För oss skulle det vara ett stort misslyckande om kunden i framtiden skulle ångra att han eller hon gjort en hårtransplantation.
Det är tydligt att det inte går att underskatta tillväxtfaktorn inom marknaden för hårtransplantation. Poseidonkliniken har sedan 2016 ökat sin omsättning med över trehundra procent och tillväxttakten har fortsatt att öka under 2020.
– Vår filosofi är anpassad till håravfallets naturliga process och det tror jag är nyckeln till att vi idag är den största och mest framgångsrika kliniken i Sverige, säger Gustaf Bodin och fortsätter. Vi vill kunna ge våra kunder mer hår alla dagar i veckan och därför gör vi två behandlingar om dagen inklusive helger och långhelger.
– Vi ser också en ökad tillströmning av kunder inte bara från Europa utan även från Los Angeles. Det visar att vårt koncept även fungerar utomlands och vi kommer att påbörja en internationell expansion under 2020 där Los Angeles kommer att vara en av de första städerna som står på tur.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm