KONTAKT
KONTAKT

Vilka kändisar har gjort hårtransplantation?

Det är inte något konstigt med att göra en hårtransplantation. Med den kompetens och de moderna metoder som finns idag kan man vara säker på att få ett naturligt resultat. Allt fler gör hårtransplantation.

Klicka på kändisar som har mer hår idag än förut så ser du ett urval av kända skådespelare som gått från lite till mycket hår. Inte alla av dessa har gjort en hårtransplantation men i många fall går det inte dra någon annan slutsats. Den senaste i raden är tennisspelaren Rafael Nadal som gjorde sin hårtransplantation 2016 och det skall bli spännande att följa hans resultat.

I de fall man kan konstatera att vederbörande måste ha gjort en hårtransplantation är det svårt att avgöra vilken metod som använts under själva implantationen (d v s placeringen) av det nya håret. Vad vi vet är att om de skulle ha valt att göra sin hårtransplantation på Poseidonkliniken så hade de kunnat vara tillbaka framför kameran inom en vecka från dagen för hårtransplantationen utan synliga spår efter behandlingen. Det är det som är unikt med den implantationsmetod som Poseidonkliniken använder vid hårtransplantation. Artisten Jan Johansen gjorde sin hårtransplantation på Poseidonkliniken och var till tillbaka på scenen redan efter tio dagar.

På Poseidonkliniken får du ett naturligt resultat
Utöver Jan Johansen har flera svenska skådespelare, TV-personligheter, rockstjärnor, politiker och manliga fotomodeller gjort hårtransplantation på Poseidonkliniken. I princip varje dag när vi slår på TV:n ser vi mellan två till fyra kunder som gjort hårtransplantation hos oss men resultatet är så naturligt att bara vi vet vilka de är. Det beror på att vi har lagt ned oerhört mycket tid på att lära oss att identifiera och ta ut rätt typ av hårsäckar och placera dessa på sitt rätta ställe beroende på hårkvalitet, hårets tjocklek och struktur för att ge ett naturligt resultat. Det kan räcka att ett enda hårstrå av fel typ eller kvalitet placeras längst fram i hårlinjen för hårlinjen inte kommer att se naturlig ut.

Vilka kändisar har inte fått ett naturligt resultat?
På Poseidonkliniken är vi pedantiskt noggranna med att hårlinjen skall se naturlig ut och vi har tagit stor hjälp av modefotografer, hårstylister och manliga fotomodeller för att lära oss allt om placering, kvalitet och typ av det hår som skall växa i hårlinjen för att hårlinjen skall se naturlig ut. Med det skarpa öga vi har kan vi därför enkelt se om någon gjort en hårtransplantation. Där ett otränat öga inte kan se om de kändisar som har mer hår idag än förut har gjort en hårtransplantation räcker det för oss att titta på efterbilderna för att avgöra om resultatet är naturligt eller inte. Kan du se vilka dessa är?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat. 
Vill du veta mer om behandlingen?

Behandling av håravfall

Poseidonkliniken är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och våra läkare har utfört tusentals hårtransplantationer. Läs mer om Hårtransplantation.
Boka konsultation
Före HårtransplantationEfter Hårtransplantation
Man 60 år med med bra förutsättningar. Mindre än ett år har förflutit mellan när bilderna togs. Läs mer om hårtransplantation…

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm