KONTAKT
KONTAKT
Tobias Karlsson har gjort sin hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

Tobias Karlsson berättar om sin hårtransplantation hos Poseidonkliniken

- Jag trodde inte det skulle ha en så stor betydelse

Dansaren Tobias Karlsson, som senast dansade med Carola i Let´s Dance, har gjort två hårtransplantationer på Poseidonkliniken.
– Jag är mycket nöjd med resultatet. Jag trodde inte det skulle ha en så stor betydelse, men det har verkligen förhöjt min livskvalitet, berättar han.


– När jag tidigare tänkt på mig själv och om det finns något jag skulle vilja förbättra med mitt utseende har det alltid varit att få mer hår på hjässan. Hur skulle jag se ut och ha för frisyr om jag hade lite mer hår på huvudet?

De här funderingarna ledde till att Tobias Karlsson för ett år sedan valde att göra en hårtransplantation hos Poseidonkliniken.

– Jag tänkte nej men nu gör jag det här, det är ingen big deal, och här sitter jag nu och mår riktigt bra över att jag gjort det, säger han.

Ett lyckat och naturligt resultat
Tobias berättar om hur han med den nya hårlinjen han har fått kan se hur hans ansikte har blivit mer avlångt och smalare, och känns inte längre lika runt som tidigare.

– Efter transplantationen är det många som kommit fram till mig och sagt; ”Vad ung du ser ut! Vad har du gjort?” Det är ingen som har kunnat se exakt vad det är jag gjort och det är ju det man vill, att ingen ska se vad man egentligen har gjort.”

Om behandlingen
Tobias berättar att han tyckte behandlingsdagen var lite som att gå på spa.

– Jag satt i en bekväm stol och kollade serier, på förmiddagen plockade de ur hårsäckarna och på eftermiddagen satt man i dem igen. Jag kände ingen smärta alls och efter några timmar var det klart. Det var otroligt bekvämt och smidigt, säger han och fortsätter:

– Jag trodde helt ärligt inte att håret var så viktigt för mig men efter att jag gjort hårtransplantationen, och jag ser mig själv i spegeln varje dag känner jag mig faktiskt lite, lite lyckligare och det är ju helt fantastiskt.

Tobias Karlsson före och efter hårtransplantationen.

DEN MEST MODERNA BEHANDLINGSMETODEN

Vi arbetar med implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.

Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall.

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
FLER REFERENSER

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

REFERENSER

Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen
Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm