En modern klinik

En modern klinik

Poseidonkliniken utför mellan 30 och 40 hårtransplantationer per månad och vi har sedan starten i november 2011 utfört över 2000 behandlingar. Vi utför behandlingar vardagar, helger och långhelger för att kunna möta den stora efterfrågan på våra behandlingar.

Poseidonkliniken använder de mest moderna och förfinade instrumenten som finns på marknaden för att säkerställa en skonsam behandling och ett naturligt resultat. Samtliga moment i behandlingen utförs av legitimerade läkare.

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen 5 i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.

Kontakta oss för en helt kostnadsfri & förutsättningslös konsultation!

HÅRTRANSPLANTATION

Vi arbetar med Implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.

Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall.

Vår personal

Vår personal

Gustaf Bodin äger och driver Poseidonkliniken. Han har själv gjort två hårtransplantationer och CoolSculpting på Poseidonkliniken och har genomfört över 1500 konsultationer. Gustaf arbetade tidigare som advokat och var delägare på en av Sveriges största advokatbyråer. Det var i samband med att han själv letade efter en enkel och skonsam metod att få håret tillbaka som han kom i kontakt med Implantermetoden.

Niklas Slättenhäll är konsulent och har arbetat på Poseidonkliniken sedan våren 2015. Innan Niklas började på Poseidonkliniken arbetade han som försäljningschef på Warehouse AB, ett av Nordens största företag inom hårvård. Dessförinnan var han professionell golfspelare.

Gustaf Bodin - Hårtransplantation | Poseidonkliniken Stockholm
Hårtransplantationer utförs av legitimerade läkaren Slawek Pyziak på Poseidonkliniken

Hårtransplantationer utförs av legitimerade läkaren Slawek Pyziak. Han är specialist på hårtransplantationer med implantermetoden och har utfört över 1000 hårtransplantationer på Poseidonkliniken. Dr Pyziak assisteras av legitimerade sjuksköterskan Marta Paliwoda. ­

Från en nöjd kund:

Hi, I am writing to you in English as I hope you pass this on with a big thank you to Dr. Pyziak andnurse Kristina.

I want to thank you all for the treatment at the clinic. From the consultation I had with Gustaf, how I was received by Niklas on the day of treatment and further Dr Pyziak who performed the treatment and Kristina who assisted him. 

The fantastic personal and professional treatment from you all made me feel safe and well cared for all the time.

I will happily recommend you to friends and acquaintances who are interested in treatment.

Thank you!