KONTAKT
KONTAKT

En modern klinik

Moderna lokaler på Nybrokajen i Stockholm
Snabb och skonsam behandling
Naturligt och långsiktigt resultat
Poseidonkliniken utför mellan 30 och 40 hårtransplantationer per månad och vi har sedan starten i november 2011 utfört över 2000 behandlingar. Vi utför behandlingar vardagar, helger och långhelger för att kunna möta den stora efterfrågan på våra behandlingar.
Poseidonkliniken använder de mest moderna och förfinade instrumenten som finns på marknaden för att säkerställa en skonsam behandling och ett naturligt resultat. Samtliga moment i behandlingen utförs av legitimerade läkare.
Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen 5 i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.

Kontakta oss för en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation.
KONTAKTA OSS

HÅRTRANSPLANTATION

Vi arbetar med Implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.
Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall. Läs mer om hårtransplantation.

Vår personal

Gustaf Bodin - Hårtransplantation | Poseidonkliniken Stockholm

Gustaf Bodin

Ägare och grundare
Gustaf Bodin äger och driver Poseidonkliniken. Han har själv gjort två hårtransplantationer på Poseidonkliniken och har gjort över femtusen konsultationer. Gustaf arbetade tidigare som advokat och var delägare på en av Sveriges största advokatbyråer. År 2011 startade han Poseidonkliniken som han idag har drivit upp till Sveriges främsta och mest lönsamma klinik inom hårtransplantation.

Niklas Slättenhäll

Konsulent
Niklas Slättenhäll är konsulent och har arbetat på Poseidonkliniken sedan våren 2015. Innan Niklas började på Poseidonkliniken arbetade han som försäljningschef på Warehouse AB, ett av Nordens största företag inom hårvård. Dessförinnan var han professionell golfspelare.

Arpad Toth

Legitimerad läkare i Sverige, Norge och Ungern

Jacob Szczudlik

Legitimerad läkare i Sverige och Polen
Hårtransplantationer utförs av legitimerade läkaren Slawek Pyziak på Poseidonkliniken

Slawek Pyziak

Legitimerad läkare i Sverige, Norge, Danmark och Polen

Från en nöjd kund:

Måste bara berömma er för bemötandet och behandlingen igår. Otroligt professionell, kompetent och pedagogisk utförare + assistent.  Klart att det inte var helt skönt alla gånger och det blev en lång dag men alla var så otroligt vänliga och fina mot mig hela vistelsen. Ser fram emot resultatet i sinom tid. Har inte ett dugg ont idag (inte använt smärtstillande öht) och har kunnat sova bra.

Jag vet att det är en del kompisar som kommer ta rygg på mig i detta och upplevelsen igår och förhoppningsvis ett bra resultat så har ni garanterat några andra kunder från mitt håll efter varma rekommendationer.

Från en nöjd kund:

Hi, I am writing to you in English as I hope you pass this on with a big thank you to Dr. Pyziak and nurse Kristina.
I want to thank you all for the treatment at the clinic. From the consultation I had with Gustaf, how I was received by Niklas on the day of treatment and further Dr Pyziak who performed the treatment and Kristina who assisted him.
The fantastic personal and professional treatment from you all made me feel safe and well cared for all the time.
I will happily recommend you to friends and acquaintances who are interested in treatment.
Thank you!

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm