KONTAKT
KONTAKT

Anders Limpar om HÅRTRANSPLANTATION

- Smidigt och enkelt att göra

När Anders Limpar började tappa hår tyckte han att hans ansikte började se rundare ut i takt med att hårfästet tunnades ut. Trots att han tränat och hållit igång i hela sitt liv fick det honom att se äldre ut än han kände sig.

– Håravfallet var retsamt men inte något som jag egentligen tog så allvarligt på. Hårtransplantation kändes inte som ett alternativ eftersom jag trodde att man skulle få sår efter behandlingen och de resultat som jag sett såg inte naturliga ut. Sedan träffade jag en gammal kompis som såg väldigt mycket bättre och fräschare ut än jag mindes honom men jag kunde riktigt avgöra vad det berodde på. Till slut frågade jag vad han gjort och då berättade han att han gjort en hårtransplantation. Det såg så naturligt att det inte gick att se att det var gjort.

Idag är det helt accepterat att göra en hårtransplantation. Metoden som har förfinats de senaste åren är numera så enkel och skonsam att du kan göra behandlingen ena dagen och återgå till arbetet redan dagen därpå. Spåren är borta på en vecka och i vissa fall behöver man inte ens klippa håret för att göra behandlingen.

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen. Sedan var jag lite orolig för att det skulle synas att jag gjort en hårtransplantation men rodnaden försvann efter sju dagar, precis som de sagt, så det var aldrig några problem.

– För mig har egentligen inte håravfallet känts som något större problem men jag vill ändå ha lite mer hår på hjässan för jag trivs inte helt och hållet med att vara tunnhårig, säger förre landslagsspelaren och fotbollsproffset Anders Limpar. 

– Jag har ju inte tappat allt hår utan vill bara ha det lite tätare. Idag när det finns enkla och smidiga metoder som den Poseidonkliniken använder, så är det ju smidigt och enkelt att göra. Därför valde jag Poseidonkliniken för min hårtransplantation.
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

DEN MEST MODERNA BEHANDLINGSMETODEN

Vi arbetar med implantermetoden som är en mikro-kirurgisk behandlingsmetod. Spåren efter behandlingen försvinner efter bara några dagar och kräver ingen konvalescens. Behandlingen är mikro-kirurgisk och smärtfri – och resultatet blir självklart verklighetstroget och naturligt.

Genom att vara en diskret och personlig klinik som använder den mest moderna behandlingsmetoden har Poseidonkliniken gjort hårtransplantation till ett modernt och naturligt val för alla som vill göra något åt sitt håravfall.

Poseidonkliniken lämnar skriftlig garanti att du kommer att få ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vill du veta mer om behandlingen?

REFERENSER

Andreas Carlsson tog hårtransplantation på Poseidonkliniken i Stockholm

ANDREAS CARLSSON

– Om man kan förbättra sitt utseende på något sätt för att känna sig mer tillfreds med sig själv, så tycker jag verkligen att en hårtransplantation är någonting man skall göra. Allt handlar om att trivas med sig själv. Om det krävs mer hår för att göra det så är det bara att göra en behandling.
Läs mer om Andreas Carlsson
Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som behandlingen gjort.

JAN JOHANSEN

– Man kan lugnt säga att hårtransplantationen gjort att jag trivs bättre när publiken ser på mig idag än på många år. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket för min självkänsla och självförtroende som det gjort.
Läs mer om Jan Johansen
Anders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen

ANDERS LIMPAR

– Jag hade hört att man måste hålla upp med träning i flera månader efter en hårtransplantation vilket är ett problem för mig som tränar i princip varje dag. Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen.
Läs mer om Anders Limpar

FÖRE & EFTER HÅRTRANSPLANTATION

Se hela förändringen genom att föra markeringen fram och tillbaka.
BEHANDLING AV VIKAR
Jan Johansen för behandlingenJan Johansen 12 mnd efter behandlingen
Jan Johansen, artist
BEHANDLING AV VIKAR
Modellen Jacob Sundberg för behandlingResultatet av Jacob Sundbergs behandling
Jacob Sundberg, modell
BEHANDLING AV HÅRLINJE
Anders Limpar för behandlingenAnders Limpar 7 månader efter hårtransplantationen
Anders Limpar, fotbollslegend
Se fler bilder av före och efter hårtransplantation
FÖRE & EFTER

PRISER & FINANSIERING

På Poseidonkliniken utgår alltid priset på en hårtransplantation utifrån det resultat som behandlingen skall ge.
Läs mer om priser

GARANTI

Poseidonkliniken lämnar en skriftlig garanti att våra kunder får ett naturligt resultat som kommer att göra stor skillnad.
Läs mer om garanti

ADRESS & ÖPPETTIDER

Poseidonkliniken sitter i trevliga och moderna lokaler på i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
Kontakta oss här

Poseidonkliniken

Poseidonkliniken startade år 2011 och vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Nybrokajen  i Stockholm med enastående utsikt över Nybroviken.
KONTAKT
Måndag - fredag 09:00 - 17:00.
Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm